Demirhan, Lapseki'de tarım sektörü temsilcileriyle görüştü

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Lapseki'de tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek, tarımsal faaliyetleri inceledi, sorunları dinledi ve Bakanlığın destekleri hakkında bilgi verdi.Demirhan, Lapseki'de tarım sektörü temsilcileriyle görüştü
Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Lapseki ilçesinde tarım sektörünün nabzını tuttu. Demirhan, beraberindeki heyetle birlikte ilçedeki tarımsal faaliyetleri ve projeleri yerinde inceledi, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

YERİNDE İNCELEME VE GÖRÜŞMELER
İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan ve şube müdürleri, Lapseki'deki tarımsal çalışmaları yakından takip etti. Sektör temsilcileriyle görüşen Demirhan, sorunları dinledi, talepleri aldı ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kaymakam Cafer Ekinci ve Ziraat Odası Başkanı Ali Balta ile de görüşen Demirhan, ilçenin tarımsal potansiyeli ve projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

LAPSEKİ'DE ÜRETİCİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ
Lapseki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Demirhan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, personelin talep ve sorunlarını dinledi. Yapılması gereken çalışmalar ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerin ardından Demirhan, Lapseki'deki üreticilerin sorunlarını dinledi ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın destekleri hakkında bilgi verdi.



