Düzenleme : 05 Ağustos 2025 21:19
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN POSTERİNİ İNDİREN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNE SUÇ DUYURUSU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Hamitköy Mahallesi'nde asılı bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin indirilerek üzerine basılması, ilçede büyük tepki çekti.
Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Hamitköy Mahallesi'nde asılı bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin indirilerek üzerine basılması, ilçede büyük tepki çekti. Söz konusu olayın, CHP’li Köyceğiz Belediye Meclis Üyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli Ozan Acar tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.
Olayın kısa sürede ilçede duyulmasının ardından tepkiler peş peşe geldi. İlk açıklama, CHP’li Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan’dan geldi. Başkan Erdoğan, “Meclis üyemizin yaptığı bu hareketi kesinlikle tasvip etmiyoruz” diyerek tepki gösterdi.
AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Ramazan Özçakır ise olayın ardından Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Özçakır, jandarma karakolunda verdiği ifadede, “Cumhurbaşkanımıza yapılan bu manevi hakareti kabul etmiyoruz. Bu davranış, yalnızca Cumhurbaşkanımıza değil, milletimizin iradesine de saygısızlıktır. Bu şikayetimizin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.
Olayın ardından gözler, Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanı Ozan Acar hakkında başlatılacak adli sürece ve Köyceğiz Cumhuriyet Savcılığı'nın alacağı karara çevrildi.
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!




