KÜLTÜR-SANAT
Yayınlanma : 05 Mayıs 2026 19:51

Çocuk senfoni orkestrası, izleyicilerden tam not aldı

Çocuk senfoni orkestrası, izleyicilerden tam not aldı
Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ve Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Korosu'nun konseri, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.
Çocuk senfoni orkestrası, izleyicilerden tam not aldı

Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası ile Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Korosu'nun birlikte gerçekleştirdiği konser, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

teknik yapı

Çocuk senfoni orkestrası, izleyicilerden tam not aldı 1

ETKİLEYİCİ GÖRÜNTÜLER

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliği, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve birçok vatandaş takip etti. Konserin sonunda, her iki belediye başkanı, Şef Serhan Gencer, eğitmenler ve koro üyelerine teşekkür çiçekleri takdim etti.

Çocuk senfoni orkestrası, izleyicilerden tam not aldı 2

BÜYÜK BİR EMEK VAR

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, konserin ardından yaptığı konuşmada, “Bu güzel konserin arkasında büyük bir emek ve özveri bulunuyor. İyi ki çocuklarımızla bu anlamlı etkinlikte buluştuk” dedi. Ayrıca, 23 Nisan bayramında geleneksel olarak bu konserin düzenlenmesinin önemine değindi. Ahmet Ataç ise, “Çocuklarımız, bizlerin yüz akı. Bu tür etkinlikler, kardeş belediyeciliğin somut örnekleridir” ifadelerini kullandı.