• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
MAGAZİN
Yayınlanma : 02 Ağustos 2026 20:49

Çılgın Bediş'in senaristine ulaşılamıyor: Yonca Evcimik çaresizce arıyor

Çılgın Bediş'in senaristine ulaşılamıyor: Yonca Evcimik çaresizce arıyor
Yonca Evcimik, 'Çılgın Bediş' dizisinin yeniden çekilmesi için senarist Özden Uçar'a bir yıldır ulaşamadıklarını ve projenin bu nedenle beklemeye alındığını duyurdu. Uçar'ın izni bekleniyor.

Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden 'Çılgın Bediş'in yeniden çekileceği haberi, dizinin sevenlerini heyecanlandırmışken, proje yolunda beklenmedik bir engel belirdi. Başrol oyuncusu Yonca Evcimik, yeni film projesi için senarist Özden Uçar'ın onayına ihtiyaç duyulduğunu ancak kendisine uzun süredir ulaşamadıklarını belirtti.

YAPIM SÜRECİ BEKLEMEYE ALINDI

Özlem Gürses'in canlı yayın konuğu olan Evcimik, 'Çılgın Bediş'in yeniden izleyiciyle buluşması için çalışmaların devam ettiğini, ancak sürecin şu anda durmuş vaziyette olduğunu dile getirdi. Yapımcı Polat Yağcı'nın projeyi hayata geçirme isteğini vurgulayan Evcimik, "Senarist Özden Hanım'a ulaşamıyoruz. Onun izni olmadan projeyi ilerletmek istemiyorlar. İzin çıktığında yapılacak" şeklinde konuştu.

SENARİST UÇAR'DAN HABER YOK

Evcimik, Özden Uçar'a ulaşma çabalarının yaklaşık bir yıldır sürdüğünü ve geçen yıl Nisan ayından beri kendisini aradıklarını söyledi. Ünlü sanatçı, "Ya bir inzivaya çekildi, ya da belki de bulunmak istemiyor," diyerek yaşadıkları belirsizliği ifade etti. 1990'ların popüler gençlik dizilerinden 'Çılgın Bediş'in film olarak yeniden hayata geçirilmesi planlanırken, senaryo hakları için gerekli iznin alınması şimdilik bir muamma. Yonca Evcimik'in canlandırdığı ikonik 'Çılgın Bediş' karakteriyle akıllara kazınan yapımın geleceği, şu anda senarist Özden Uçar'ın vereceği yanıta bağlı olarak şekillenecek.