Çiftçi, izinsiz sulama hattına yeniden zarar verdi

Denizli'nin Honaz ilçesinde Halil Bozkaya, izinsiz geçtiğini iddia ettiği sulama hattına zarar vermeye devam ediyor. Çiftçi, yıllardır süren sorununa çözüm arıyor.Çiftçi, izinsiz sulama hattına yeniden zarar verdi
Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan Halil Bozkaya, tarlasından izinsiz geçirdiğini iddia ettiği sulama hattına tekrar zarar verdi. Geçtiğimiz yıl boruları baltayla parçalayan Bozkaya, hattın yerinin değiştirilmemesi nedeniyle bu kez elektronik sisteme zarar verdi.

SULAMA HATTI İDDİALARI
Bozkaya, 2013-2014 yıllarında sulama birliği tarafından tarlasına geçirilen sulama hattının izinsiz olduğunu ve bunun kaldırılması için 12 yıldır girişimlerde bulunduğunu belirtti. Ancak, bu süreçte herhangi bir sonuç alamayan Bozkaya, geçtiğimiz yıl tarlasından ikinci bir sulama hattının geçirildiğini görünce öfkelendi ve boruları parçaladı.

HUKUKİ MÜCADELE DEVAM EDİYOR
Halil Bozkaya, tapulu arazilerinin işgal edildiğini ve bu durumun çözülmesi için bakanlığa şikayet ettiklerini ifade etti. Yıllardır süren mücadelesinin ardından, arazisine izinsiz yapılan sulama hattının kaldırılmasını talep ediyor. Hukuki süreç devam ederken, bölgedeki vatandaşlar suyun boşa akmasını engellemek için sulama birliğine haber verdi.
- 11:30Göztepe'nin Brezilyalı golcüsü Juan'dan müthiş yükseliş: Ligin son haftalarında adeta coştu!
- 11:20Bayram Nabi Şişik'in babası: Oğlum son günlerde bir yere gidecekmiş gibi hazırlık yapıyordu
- 11:11Yapay zeka dert ortağı mı, yoksa intiharın tetikleyicisi mi? Gençlerin dijital yalnızlığı deşifre oldu!
- 11:01Folkart Arsa Dikili'de müstakil villa tapu teslimleri başladı
- 10:51İran'dan kritik Pekin ziyareti: Hürmüz Boğazı'nın kaderi Şi'nin elinde mi?




