Çiftçi, izinsiz sulama hattına yeniden zarar verdi
- 4 / 1
Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşayan Halil Bozkaya, tarlasından izinsiz geçirdiğini iddia ettiği sulama hattına tekrar zarar verdi. Geçtiğimiz yıl boruları baltayla parçalayan Bozkaya, hattın yerinin değiştirilmemesi nedeniyle bu kez elektronik sisteme zarar verdi.
- 4 / 2
Bozkaya, 2013-2014 yıllarında sulama birliği tarafından tarlasına geçirilen sulama hattının izinsiz olduğunu ve bunun kaldırılması için 12 yıldır girişimlerde bulunduğunu belirtti. Ancak, bu süreçte herhangi bir sonuç alamayan Bozkaya, geçtiğimiz yıl tarlasından ikinci bir sulama hattının geçirildiğini görünce öfkelendi ve boruları parçaladı.
- 4 / 3
Halil Bozkaya, tapulu arazilerinin işgal edildiğini ve bu durumun çözülmesi için bakanlığa şikayet ettiklerini ifade etti. Yıllardır süren mücadelesinin ardından, arazisine izinsiz yapılan sulama hattının kaldırılmasını talep ediyor. Hukuki süreç devam ederken, bölgedeki vatandaşlar suyun boşa akmasını engellemek için sulama birliğine haber verdi.
- 4 / 4
- 12:14Karşıyaka, Folkart'tan 18 milyon lira destek aldı
- 12:04Marmaris'te kaza sanılan ölüm: 3 yıl sonra cinayet çıktı
- 11:59Muğla'nın minik sesi, Çanakkale'de büyük başarıya imza attı
- 11:49Düğerek'te beklenen zemin düzenleme çalışmaları başladı: Mahalle sakinleri umutlu
- 11:40Fethi Gemuhluoğlu, BUÜ’de unutulmadı










