POLİTİKA
Yayınlanma : 10 Kasım 2025 10:42
Düzenleme : 10 Kasım 2025 13:00

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’ndan 10 Kasım’da Anlamlı Anma: “Okullarda Sessizliğe Sessiz Kalmadık”

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’ndan 10 Kasım’da Anlamlı Anma: “Okullarda Sessizliğe Sessiz Kalmadık”

CHP  Genel Merkezi tarafından tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak okullarda anma programı yapılmamasına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yapıldı. Bu kapsamda CHP İlçe başkanlığı tarafından Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulu yanında bir etkinlik düzenledi.

sempati mobilya

 

Tepecik Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulu yanında gerçekleştirilen etkinlikte, saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından bir basın açıklaması yapıldı.

 

CHP’liler, vatandaşlar ve sivil toplum temsilcilerinin katılım gösterdiği anmada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve minnet bir kez daha dile getirildi. İlçe Başkanlığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“10 Kasım, sadece bir yas günü değil; Cumhuriyetimizin kurucusuna olan bağlılığımızı, onun ilke ve devrimlerine sahip çıkma kararlılığımızı yeniden hatırladığımız gündür. Atatürk’ü anmak, onu anlamakla mümkündür. Ara tatilin bu döneme denk gelmesi bir tesadüf olmadığını biliyoruz.”


CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, Atatürk’ün değerlerine ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkma çağrısında bulunarak, benzer duyarlılığın tüm eğitim kurumlarında da yaşatılması gerektiğini vurguladı.