Cenaze namazında vekiller arasında şok gerginlik: Kim en öne geçecek diye tartıştılar!

Gürcistan'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Emre Sayın'ın cenazesinde İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ile AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan arasında ön saf kavgası yaşandı. Çömez, namazı ikinci safta kıldı.
Gürcistan'da yaşanan elim uçak kazasında hayatını kaybeden Hava Uzman Çavuş Emre Sayın'ın cenaze töreni, beklenmedik bir gerginliğe sahne oldu. Törene katılan siyasetçiler arasındaki öncelik kavgası, dikkatleri başka yöne çekti.
ÖN SAFLAR İÇİN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA TARTIŞMA
İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez'in, cenaze namazının kılınacağı en ön safta yer almak istemesi üzerine AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ile kısa süreli bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Çömez'in, ön safta yer bulamaması durumunda arka saflara geçmesi gerektiği yönündeki uyarılara rağmen ısrarcı olduğu belirtildi.
GERGİNLİK KAMERALARA YANSIDI
Yaşanan bu gergin anlar, cenaze törenini takip eden basın mensuplarının objektiflerine yansıdı. Milletvekili Çömez, iki kez ön saflara geçmeye çalışsa da başarılı olamadı ve sonunda namazı ikinci safta kılmak zorunda kaldı. Bu durum, cenaze töreninin maneviyatını gölgeleme potansiyeli taşıdı.
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü





