Duchenne Musküler Distrofisi (DMD) hastası Eymen Özdoğan’ın tedavisine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yardım gecesi, Muğla'nın dört bir yanından gelen yoğun bir katılımla büyük bir başarıya imza attı.

YARDIM GECESİNE YOĞUN İLGİ
13 Kasım Perşembe günü Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, Eymen’in tedavisi için yaklaşık 12 milyon Türk Lirası bağış toplandı. Gecenin sunuculuğunu üstlenen Onur Gülen, bağışların kabulü sırasında katılımcılara teşekkür etti ve toplama sürecini canlı bir şekilde yönetti.

BAŞKANLARDAN ÖNEMLİ DESTEK
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, gece boyunca bağış kampanyasına liderlik ederek, gelen yardımları anlık olarak paylaştı. Etkinliğe katılan belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve gönüllüler de destekleriyle bu önemli gecede yer aldı.

HERKES EL ELE VERDİ
Yardım gecesi, Muğla'nın farklı bölgelerindeki belediye başkanlarından iş insanlarına kadar geniş bir katılımla gerçekleşti. Beş saat süren ve gece yarısına kadar devam eden bu kampanya, sosyal medya üzerinden de canlı yayınlandı. Hem salonda bulunanlar hem de online takip edenler, Eymen'e umut olmak için bağış yaparak birlikteliklerini gösterdiler.









