Çayırova'da sağlıkta dev adım: Devlet hastanesi temeli atıldı, yüzde 30 tamamlandı!

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temel beton dökümüne başlandı. 2.900 metreküp betonla temel betonunun %30'u tamamlandı. 200 yataklı, deprem izolatörlü hastane hızla yükseliyor.
Çayırova ilçesinde yapımı hızla süren Devlet Hastanesi'nin inşaatında önemli bir aşama kaydedildi. Temel beton dökme işlemleri resmen başladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projenin şantiye alanını ziyaret ederek, bu kritik aşamaya tanıklık etti.

2.900 METREKÜP BETON DÖKÜLDÜ
Temel demir bağlama imalatlarının tamamlanmasının ardından, hafta sonu gerçekleştirilen çalışmalarla 2 bin 300 metrekarelik devasa bir alana 1,30 metre yükseklikte tam 2 bin 900 metreküp beton serimi gerçekleştirildi. Bu önemli dökümle birlikte, hastane inşaatının temel betonunun yüzde 30'luk kısmı başarıyla tamamlanmış oldu.

200 YATAKLI HASTANE ŞİFA BULACAK
Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada, "Çayırova Devlet Hastanemizin temel betonunu dökmeye başladık. Bu kutsal görevi bizlere nasip eden Rabb’imize şükürler olsun. Çayırovalı hemşehrilerim, hastanemizin inşaatını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Daha birkaç gün önce demirini bağladığımız temelin betonunu döküyoruz. İnşallah, Çayırovalı kardeşlerimizin şifa bulacağı bu modern hastaneyi en kısa sürede tamamlayacağız." dedi. Taban alanı 8 bin 700 metrekare, yapı inşaat alanı ise 45 bin 518 metrekare olan ve 200 yataklı olarak planlanan hastanede, 51 yoğun bakım yatağı, 75 poliklinik, 6 ameliyathane, doğumhaneler, 26 acil müşahede yatağı ve 8 diyaliz ünitesi bulunacak. Ayrıca bina, deprem izolatörlü olarak inşa edilecek.
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor





