Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris'e yeni uçuş seferleri başladı!

Sabiha Gökçen Havalimanı, Transavia France ile Paris uçuşlarına başladı. Yeni hat, Türkiye ile Fransa arasında ticaret ve turizmi güçlendirecek.
İstanbul Sabiha Gökçen (ISG) Uluslararası Havalimanı, Avrupa ile olan bağlantılarını güçlendirmek amacıyla Transavia France ile yeni bir iş birliği başlattı. Bu kapsamda, Paris-İstanbul hattında günlük uçuşlar gerçekleştirilmeye başlandı.

GÜÇLÜ BAĞLANTILAR VE YENİ DESTİNASYONLAR
Sabiha Gökçen Havalimanı, artan uluslararası uçuş trafiği ile Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanları arasında yer alıyor. Transavia France, Fransa'nın başkenti Paris'ten Sabiha Gökçen'e her gün karşılıklı seferler düzenleyerek, Türkiye'nin Avrupa ile olan bağlantısını güçlendiriyor. Havalimanı, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Transavia France ile birlikte, toplamda 150 destinasyonu bağlayan geniş bir ağ sunuyor.

ÖZEL KUTLAMA ETKİNLİĞİ
26 Ekim itibarıyla başlayan tarifeli seferler, haftanın her günü gerçekleştirilecek. Paris'ten gelen ilk uçak, havalimanı otoritesi HEAŞ ve Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekipleri tarafından su takı ile karşılandı. Yolculara çikolata ikram edilirken, kabin ekibi ve ISG yetkilileri arasında pasta kesim seremonisi düzenlendi. Bu etkinlik, iki kurum arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı. Yeni hat, Paris ile İstanbul arasında daha erişilebilir bir seyahat imkanı sunarak, iki ülke arasındaki turizm ve ticaretin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Türkiye'de yaşayan yoğun Türk nüfusu, aile ve akraba ziyaretleri için bu yeni seferlerden faydalanarak, sürdürülebilir bir doluluk potansiyeli oluşturması bekleniyor.
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor





