Çatalca'da dehşet: Eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın öldü

Çatalca'da Gülten Ürkmez, eşi S.Ü. tarafından otobüs durağında silahla vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçan S.Ü. yakalandı.
İstanbul'un Çatalca ilçesinde, 42 yaşındaki Gülten Ürkmez, eşi tarafından otobüs durağında silahla vurularak hayatını kaybetti.
TARTIŞMA SONRASI KANLI OLAY
Edinilen bilgilere göre, olay dün Çatalca Binkılıç Mahallesi'nde gerçekleşti. Sürekli alkol aldığı iddia edilen S.Ü., eşi Gülten Ürkmez ile tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Ürkmez, 3 gün sonra, otobüs durağında eşini görünce S.Ü. silahını çekerek ateş etti ve Gülten Ürkmez başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.
KAÇAN KİŞİ YAKALANDI
Olayın ardından kaçan S.Ü., jandarma ekipleri tarafından saklandığı evde yakalandı. Gülten Ürkmez'in cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Otopsi işlemlerinin ardından cenaze ailesine teslim edildi ve bugün Çatalca'da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
- 19:47Nazilli'de 33 yıl 8 ay hapis cezası olan hükümlü yakalandı
- 19:35Kilis ve Gaziantep'te DEAŞ'a nefes kesen operasyon: 2 kişi tutuklandı
- 19:25İstanbul'da yasadışı silah operasyonu: 91 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
- 19:15Gaziantep merkezli dev dolandırıcılık operasyonu! 14 ilde 58 kişi yakalandı, milyonlarca liralık vurgun ortaya çıktı
- 19:04İzmir açıklarında 43 düzensiz göçmen yakalandı





