Çanakkale Şehitleri ve Cevat Paşa, Devlet Büyükleri Anıt Mezarlığı'nda Anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve personeli, Devlet Büyükleri Anıt Mezarlığı'nı ziyaret ederek Cevat Paşa ve diğer kahramanları andı.Çanakkale Şehitleri ve Cevat Paşa, Devlet Büyükleri Anıt Mezarlığı'nda Anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir tören düzenlendi. Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve ekibi, Milli Mücadele'nin kahraman komutanlarından Orgeneral Cevat Paşa'nın vefat yıl dönümünde Devlet Büyükleri Anıt Mezarlığı'nı ziyaret etti.

CEVAT PAŞA VE SİMSAH SİMGELERİ ANILDI
Ziyaret kapsamında, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, anıta karanfiller bırakarak vatan uğruna can veren tüm şehitleri ve devlet adamlarını andı. Bu özel günde, Milli Mücadele'nin önemli isimleri olan Fahrettin Altay, Selahaddin Adil, Kazım Karabekir, İzzettin Çalışlar, Yakup Şevki Subaşı ve Rüştü Sakarya gibi devlet erkânının da ebedi istirahatgâhı olan mezarlarda dualar edildi.

VAATAN UGURUNA MÜCADELE EDENLER UNUTULMADI
Devlet Büyükleri Anıt Mezarlığı'nda gerçekleştirilen bu anma programı, vatan sevgisi ve bağımsızlık mücadelesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaşdemir ve ekibi, başta Orgeneral Cevat Paşa olmak üzere, vatan için fedakarlıkta bulunan tüm kahramanları rahmet, minnet ve derin bir saygıyla yad etti.
- 19:38Denizli'de sanayiciler dijitalleşme ve siber güvenlik zirvesinde buluştu
- 19:28Kütahya'da engelsiz hayat için önemli çalıştay düzenlendi
- 19:19Direksiyon başında fenalaşan sürücü dehşet saçtı: Kaza sonrası hastaneye kaldırıldı
- 19:08Bodrum'da kontrolden çıkan otomobil devrildi, sürücü şans eseri kurtuldu
- 18:59Kuruyan Marmara Gölü'ne 'can suyu': Demirköprü Barajı'ndan umutlu haber




