Çanakkale'de orman yangınları: Vali Toraman, çalışmaların merkezinden takip ediyor

Çanakkale'nin Ayvacık ve Gelibolu ilçelerindeki orman yangınları devam ediyor; Vali Ömer Toraman, Dardanos Yangın Yönetim Merkezi'nden çalışmaları yakından takip ediyor.
Çanakkale'de Ayvacık ve Gelibolu ilçelerinde devam eden orman yangınları, yetkilileri alarma geçirdi. Yangınlar, yoğun bir müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Naldöken köyü mevkiinde başlayan yangın, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinden Gelibolu'ya kadar yayıldı.

YANGINLARLA MÜCADELE
Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Dardanos Yangın Yönetim Merkezi'nden yangınlarla mücadele çalışmalarını yakından takip ediyor. Vali Toraman, yetkililerden sürekli olarak bilgi alarak, müdahale sürecinin etkinliğini denetliyor. Karadan yapılan yoğun müdahalenin yanı sıra, hava destekli söndürme çalışmaları da yürütülüyor.

VALİ TORAMAN'DAN AÇIKLAMA
Vali Toraman, yangınların kontrol altına alınması için tüm imkanların seferber edildiğini ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Ekiplerin özverili çalışmaları ve vatandaşların desteğiyle yangınların en kısa sürede kontrol altına alınması hedefleniyor. Yetkililer, vatandaşları olası risklere karşı uyararak, güvenlik önlemlerine dikkat etmelerini rica ediyor.
SAHA ÇALIŞMALARI
Sahada yoğun bir çalışma temposu hakim. Orman işletme müdürlükleri, itfaiye ekipleri, AFAD ve diğer ilgili kurumlar, yangınların yayılmasını engellemek ve söndürme çalışmalarını hızlandırmak için koordineli bir şekilde çalışıyorlar.
- 00:20Denizciliğe elektrikli devrim: Dünyanın ilk tamamen elektrikli yolcu gemisi suya iniyor
- 00:10Türk halkı altın alımında kararlı: İlk çeyrekte 5 milyon altın basıldı
- 00:00Amerikan dev bankaları ilk çeyrekte kârını artırdı
- 23:59Coachella'da Justin Bieber tarih yazdı: 10 milyon dolar kazandı
- 23:52Ruslar Türkiye'den şekerleme akınına devam ediyor: İthalat 11 milyon doları geçti!



