Bursaspor-Eskişehirspor özel maçı: 40 bin seyirci izledi

Bursaspor ve Eskişehirspor, Bursa Matlı Atatürk Stadı'nda fidan dikme seferberliği için özel bir maç oynadı. Yaklaşık 40 bin seyircinin izlediği karşılaşmayı Bursaspor, 2-1 kazandı. Maçta, orman yangınlarında şehit olanlar anıldı.
Bursaspor ve Eskişehirspor, özel bir maçta karşı karşıya geldi. Bu sezon 2. Lig'e yükselen Bursaspor ile 3. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor, Bursa'da düzenlenen bir fidan dikme seferberliğine destek amacıyla karşılaştılar.
KAPALI GİŞE OYNANAN MAÇ
Bursa Matlı Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma, her iki takımın taraftarlarının da yoğun ilgisiyle kapalı gişe oynandı. Yaklaşık 40 bin seyirci, bu özel maçı tribünlerden takip etti. Maçta Bursaspor, Muhammed Demir ve Ertuğrul Ersoy'un golleriyle 2-1'lik skorla galip geldi. Eskişehirspor'un tek golünü Deniz Keskin attı.
ŞEHİTLER ANILDI
Maç öncesi, ülke genelinde yaşanan orman yangınlarında şehit olan orman işçileri ve gönüllüler anıldı. Tribünlerde şehitlerin fotoğrafları sergilendi ve 'Unutmadık, unutmayacağız' ve 'Aynı ateş yaktı canımızı, aynı yürek söndürür bu yangını' yazılı pankartlar açıldı. Yangınlarla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü ekipleri de Bursaspor yönetimi tarafından ağırlandı.
- 02:51Mısır'da keşfedilen fosil, primat evrimini yeniden tanımlıyor
- 02:41Hayalet köyde yaşam: Ölenler için değil, kalanlar için bebekler dikiliyor
- 02:31Kocaeli'de doğal gaz kokusu paniği: Yangın ve gaz kaçağı peş peşe geldi
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi




