Bursa'da kayıp engelli genç için 5 saattir devam eden arama: Termal dronlar ve köpekler seferber

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Engelsiz Yaşam Merkezi'nden kaçan 15 yaşındaki zihinsel engelli Yiğit Dağ için 100 kişilik ekip, termal dronlar ve köpeklerle 5 saattir arama yapıyor.Bursa'da kayıp engelli genç için 5 saattir devam eden arama: Termal dronlar ve köpekler seferber
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Engelsiz Yaşam Merkezi'nden kaçan 15 yaşındaki zihinsel engelli Yiğit Dağ için geniş çaplı arama çalışmaları devam ediyor. Genç, bugün saat 18.00 sıralarında merkezden ayrıldıktan sonra kayboldu ve yetkililer tarafından bulunamadı.

100 KİŞİLİK EKİP SEVK EDİLDİ
Olayın ardından durum Jandarma Komutanlığı'na bildirildi ve 100 kişilik arama kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Ekipler arasında AFAD, İNDAK ve ANDA gibi kuruluşların personeli bulunuyor. Arama çalışmaları, İnegöl'ün kırsal Yeniceköy Mahallesi ve çevresindeki yollarda yoğunlaştı.

HAVADAN VE KARADAN TARAMA
Arama operasyonunda termal dronlar havadan tarama yaparken, eğitimli köpekler de karadan iz sürmeye çalışıyor. Çalışmalar, genç kaybolduğundan beri kesintisiz sürüyor ve şu ana kadar 5 saat geçti. Yetkililer, gençle ilgili herhangi bir ize rastlanmadığını belirtiyor.
- 19:52İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Dünya Kupası için umut dolu mesaj
- 19:47Adıyaman'da yürek burkan olay: İki çocuk gölette cansız bulundu
- 19:30Trump, İran ile müzakerelerde nihai kararını vermek üzere toplantıya katılacak
- 19:13Ava Yaman''ın film hayali, babasının kararıyla suya düştü
- 19:03Kayıp kadın, dere kenarında cansız bedeniyle bulundu





