ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Aralık 2025 00:20

Samsun'da pitbull paniği: Yaşlı adamlar arasında çıkan gerilim kavgaya dönüşmeden önlendi

Samsun'da pitbull paniği: Yaşlı adamlar arasında çıkan gerilim kavgaya dönüşmeden önlendi
Samsun'da iki yaşlı adam arasında çıkan tartışma, pitbull paniğiyle birleşince tansiyon yükseldi. Çevredekilerin ve zabıtanın hızlı müdahalesiyle kavga önlendi.
Samsun'da pitbull paniği: Yaşlı adamlar arasında çıkan gerilim kavgaya dönüşmeden önlendi

Samsun'un İlkadım ilçesinde, durakta bekleyen iki yaşlı adam arasında başlayan tartışma, araya giren zabıta ve duyarlı vatandaşların müdahalesiyle büyümeden sonlandırıldı.

teknik yapı

Öfkeli Anlar ve Müdahale

Olay, saat 13.40 sularında Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Durakta bekleyen bir yaşlı adam ile yanında pitbull cinsi köpek gezdiren başka bir yaşlı adam arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan sözlü atışma kısa sürede gerginleşti. Öfkesine yenik düşen bir yaşlı adam, önce çöp kovasını fırlatmaya çalıştı, ardından kemerini çıkardı ve yerden aldığı taşı karşı tarafa doğru savurmak istedi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar ve zabıta ekipleri anında müdahale ederek olası bir kavgayı engelledi.

Kavga Önlenmesine Rağmen Gerginlik Sürdü

Vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrılırken, sözlü atışmalar devam etti. Bir yaşlı adamın montunu çıkarıp koşmaya başlaması üzerine müdahale daha da yoğunlaştı. Kafa kafaya gelmek üzere olan yaşlı adamlara son anda müdahale eden zabıta ve çevredekiler, olayın fiziksel bir kavgaya dönüşmesini engelledi. Bir süre daha süren sözlü tartışmaların ardından taraflar, olay yerinden farklı yönlere doğru uzaklaştı.