Bursa'da çocuklar bir günlüğüne ressam oldu

Bursa'da düzenlenen 'Bir Günlüğüne Ressam Oluyorum' etkinliği, çocuklara sanat sevgisini aşıladı ve farklı meslek alanlarını tanıma fırsatı sundu.
Bursa'da, çocukların en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini teşvik eden Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ile birlikte ‘Bir Günlüğüne Ressam Oluyorum’ etkinliği düzenledi.

ETKİNLİKTE ÇOCUKLAR SANAT SEVGİSİYLE BULUŞTU
Bu etkinlikte, yaklaşık 30 çocuk, Kent Akademisi eğitmenleri eşliğinde sulu boya tekniğiyle resim yapma fırsatı buldu. Etkinlik, çocukların erken yaşta farklı meslek alanlarını keşfetmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.
UYGULAMALI EĞİTİMLERLE SANAT BECERİLERİ GELİŞTİRİLDİ
Renk uyumu, kompozisyon oluşturma ve fırça kullanımı gibi konularda uygulamalı eğitimler alan çocuklar, hem keyifli vakit geçirdi hem de sosyal bir ortamda buluşma imkanı yakaladı. Aileler, bu organizasyon için Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Programın, çocukların farklı meslek gruplarını tanımalarına yönelik yeni başlıklarla devam edeceği belirtildi.
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor
- 08:37Oyuncu Wilma Elles, mobilya firmasına 600 bin TL'lik dava açtı: Fotoğrafları izinsiz kullanılmış!
- 08:27Şiddetli alçak basınç İtalya'nın gökyüzünü kahverengiye boyadı
- 08:17İrlanda'da Tarihi Bir Köy, 20 Milyon Euro'ya Satışa Çıkarıldı
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı




