Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, 45 yaş üstü kategoride Türkiye birincisi olarak Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde 45 yaş üstü kategoride Türkiye birincisi olarak İspanya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda milli formayı giyecek.Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, 45 yaş üstü kategoride Türkiye birincisi olarak Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı
Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde 45 yaş üstü kategoride Türkiye birincisi oldu.

MİLLİ TAKIMA YÜKSELDİ
İzmir EXPO Fuarı'nda düzenlenen seçmelerde 52 yaşındaki Uygur, geçen yılki üçüncülüğünün ardından bu yıl zirveye çıkarak milli takımda yer alma hakkını elde etti. Özel Harekat Gazi ve Engellileri Spor Kulübü adına yarışan Uygur, İspanya'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Geçtiğimiz yıl Türkiye üçüncüsü olduğunda "Bundan sonraki süreçte hedefim dünya şampiyonluğu" diyen Uygur, bu sözünü tutmak için çalışıyor. 11 yaşında babasını şehit veren ve polislik hayallerinden vazgeçmeyen Uygur, 1998'de Polis Akademisi'nden mezun olduktan sonra emniyet teşkilatında görev aldı. Sporla olan bağını 14 yaşından beri sürdüren Uygur, şimdi dünya sahnesinde Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanıyor.
- 22:06Pendik'te korku dolu anlar: Tır dorsesi devrildi, çekici de yan yattı!
- 21:58Elektrik üretiminde tarihi zirve! Güneş enerjisi rekor kırdı
- 21:48Finlandiya'da devasa altın damarı bulundu: Milyarlarca dolarlık servet yolda!
- 21:39Yozgat'ta sürücü tehdit etti, 180 bin lira ceza aldı
- 21:301000 tonluk dev köprüler saatler içinde yer değiştirdi: Mühendislik harikası!




