Bolu'da yasa dışı avcılığa karşı başarılı operasyon: 350 kilo sazan kurtarıldı

Bolu'da jandarma ekipleri, Seben Göleti'nde yaptıkları operasyonda yasa dışı avcılığa karşı 350 kilo ağırlığında 91 sazanı kurtardı ve doğaya geri saldı.
Bolu'nun Seben ilçesinde jandarma ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla yasa dışı avcılığa darbe vurdu. Seben Göleti'ne yasa dışı yollarla atılan ağlara takılan yaklaşık 350 kilogram ağırlığındaki 91 sazan, ekipler tarafından kurtarılarak yeniden doğaya kazandırıldı.

DENETİMLER ARTTI
Seben İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, Bolu Çevre ve Doğal Hayatı Koruma Timi ile işbirliği yaparak kaçak avcılığa karşı geniş çaplı bir kontrol faaliyeti başlattı. Yapılan denetimler sırasında, suya gizlenmiş kaçak ağlar tespit edildi. Jandarma ekipleri, bu ağların içinden ticari değeri yüksek olan 91 sazanı kurtardı.

DOĞAYA DÖNÜYORLAR
Ele geçirilen kaçak ağlar, Seben İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edildi. Canlı halde kurtarılan sazanlar, doğanın korunmasına katkı sağlamak amacıyla Seben Gölü'ne geri salındı. Jandarma ve doğa koruma ekiplerinin bölgedeki kaçak avcılıkla mücadelesinin devam edeceği bildirildi.
- 16:35Avrupa, 2030'a kadar karasal rüzgar enerjisine geçiş yapacak
- 16:25Mikrodalga fırında havlu kağıt tehlikesi: Uzmanlar uyarıyor, bu detayı gözden kaçırmayın!
- 16:16İsviçreliler, nüfus sınırlandırma önerisine hayır dedi
- 16:06Büyükpaşa köyünde binlerce kişi geleneksel hayırda buluştu
- 15:56Hatay'da uyuşturucu taciri, vücuduna sarılı esrar ile yakalandı




