ASAYİŞ
Yayınlanma : 26 Aralık 2025 00:20

Bolu'da seyir halindeki Tofaş alev alev yandı, geriye hurda yığını kaldı

Bolu'da seyir halindeki Tofaş alev alev yandı, geriye hurda yığını kaldı
Bolu'da seyir halindeki bir Tofaş otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak araç hurdaya döndü.

Bolu'da, Aşağı Soku Mahallesi'nde Sosyal Bilimler Lisesi önünde seyir halindeki bir Tofaş otomobil, motor kısmından alev aldı. Kısa sürede büyüyen yangın, aracın ön kısmını tamamen sardı ve dramatik görüntülere sahne oldu.

teknik yapı

İTFAİYE HIZLI MÜDAHALE ETTİ

Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve itfaiye ile polis ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü, böylece daha büyük bir felaketin önüne geçildi.

ARACI KURTARMAK MÜMKÜN OLMADI

Yangın söndürüldükten sonra, otomobilin ağır hasar aldığı görüldü. Alevlerin etkisiyle araç, adeta hurda yığınına dönüştü. Olayda can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtilirken, yangının çıkış nedeni henüz araştırılıyor.