Bolu'da 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı

Bolu'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen anma programına, gaziler, yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.Bolu'da 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı
Bolu'da, 19 Eylül Gaziler Günü'nün 104. yılı dolayısıyla anlamlı bir anma programı düzenlendi. Bolulu gaziler, sağanak yağmur altında İzzet Baysal Caddesi'nden yürüyerek Atatürk Anıtı'na ulaştılar.

ANITPARKTAYÜRUYÜŞ VE ÇELENK SUNUMU
Program, kurumların Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi Başkanı Sami Dinçer, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

GAZİLİK RUHU VE GELECEK
Dinçer konuşmasında, gazilik ruhunun sadece geçmişe değil, geleceğe de yön veren bir pusula olduğunu vurguladı. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında terörden arınmış, huzurlu ve güvenli bir Türkiye inşa etmenin hedeflendiğini belirtti. Ayrıca, vatana ve millete en büyük düşmanın insanlar arasındaki ayrılık olduğunu dile getirdi ve birlikteliğin önemini vurguladı.
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar




