Bilecik'te 'Huzur 11-4' operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı, umutlar kırık mı?

Bilecik'te 'Huzur 11-4 Uygulaması' kapsamında 184 personelle yapılan denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 8 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 1 araç trafikten men edildi.Bilecik'te 'Huzur 11-4' operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı, umutlar kırık mı?
Bilecik'te emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen 'Huzur 11-4 Uygulaması' kapsamında, il genelinde geniş çaplı bir denetim faaliyeti yürütüldü. Bu operasyon sonucunda 8 şahıs gözaltına alındı.

GENİŞ ÇAPLI DENETİMLER SONUÇ VERDİ
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda eş zamanlı olarak icra edilen bu uygulamaya toplamda 184 emniyet personeli katıldı. Denetimler neticesinde 89 işyeri ve 26 metruk bina titizlikle kontrol edildi. Ayrıca, 507 araç detaylı bir şekilde incelenirken, 2 bin 266 kişinin kimlik sorgusu yapıldı.

ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI
Yapılan incelemeler ve sorgulamalar sonucunda, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 8 kişi tespit edilerek derdest edildi. Operasyon kapsamında ayrıca, trafik kurallarına aykırı davranan 1 araç trafikten men edilerek işlem yapıldı. Bu operasyonun, şehirdeki genel asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik atılmış önemli bir adım olduğu belirtildi.
- 15:52Bilecik'te drift dehşeti: Sürücüye dudak uçuklatan ceza!
- 15:42Hindistan'da altın rezervi keşfi: 1,5 milyar dolarlık servet
- 15:33Türkiye'nin en köklü yarışı başlıyor: 61. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda heyecan dorukta!
- 15:23Beyaz yakalıların gece mesaisi: Kask takıp işe çıkanlar
- 15:13Çeşme sahillerinde şok operasyon: 36 kaçak göçmen ve 2 organizatör yakalandı




