ASAYİŞ
Yayınlanma : 15 Mayıs 2026 13:29

Bilecik'te bağ evinde yangın: Kullanılamaz hale geldi

Bilecik'te bağ evinde yangın: Kullanılamaz hale geldi
Bilecik'te bir bağ evinde çıkan yangın, evin kullanılmaz hale gelmesine neden oldu. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı ve soğutma işlemleri devam ediyor.
Bilecik'te bağ evinde yangın: Kullanılamaz hale geldi

Bilecik'te bir hobi bahçesi içinde yer alan bağ evinde çıkan yangın, evin kullanılmaz hale gelmesine neden oldu.

sempati mobilya

Bilecik\

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ

Alınan bilgilere göre, yangın Bilecik merkeze bağlı Selöz Köyü mevkiinde Turgut Ç.'ye ait bağ evinde meydana geldi. İddialara göre, yangının güneş panelinin elektrik aksamından kaynaklandığı değerlendiriliyor. Kısa sürede alevler bağ evini sararken, yangın Bilecik Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek kontrol altına alındı.

Bilecik\

İNCELEME BAŞLATILDI

Yangın sonrası yapılan soğutma işlemleri devam ederken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. Bağ evinin durumu, yangının büyüklüğü ve sebebi konusunda daha fazla bilgi edinmek için çalışmalar sürüyor.