Çan’da uyuşturucu şebekesine darbe: 4 tutuklama!

Çanakkale Çan'da uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 258 gram sentetik kannabinoid ve suçtan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.Çan’da uyuşturucu şebekesine darbe: 4 tutuklama!
Çanakkale'nin Çan ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonda 4 şüpheli tutuklandı. Çan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, bölgedeki madde bağımlılığıyla mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Operasyonda Ele Geçirilenler Şaşkına Çevirdi
Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda yapılan aramalarda, satışa hazır halde 1 kilo 258 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1,08 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, hassas terazi, suç geliri olduğu değerlendirilen 8 bin 635 TL nakit para ve uyuşturucu paketlemede kullanılan 14 adet kilitli poşet ele geçirildi. Bu miktardaki madde, bölgedeki uyuşturucu ağının boyutuna dair önemli ipuçları veriyor.

Adalet Yerini Buldu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, delillerin ve elde edilen bulguların değerlendirilmesi sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu tutuklamalar, uyuşturucu satıcılarına karşı verilen mücadelenin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
- 14:18Erik Dalı eşliğinde dans eden robot, iş ortaklarını şaşırttı
- 14:08Kuvayımilliye Günü'nde birlik ve beraberlik vurgusu
- 13:58Bilecik'teki yangın sonrası yaralar sarılıyor: Ağaçlandırma çalışmaları hız kazandı
- 13:48Alacak-verecek kavgasında babası hunharca katledilen adamın oğlu konuştu: 'Babam suçsuzdu
- 13:39Altın fiyatları için 3 kritik senaryo: Analistler tahminlerini güncelledi




