YAŞAM
Yayınlanma : 09 Mayıs 2026 20:47

Bilecik Belediyesi'nden dolmuş esnafına 65 yaş üstü ve engelli desteği devam ediyor

Bilecik Belediyesi'nden dolmuş esnafına 65 yaş üstü ve engelli desteği devam ediyor
Bilecik Belediye Başkanı Subaşı, dolmuş esnafına 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için sağlanan desteğin devam edeceğini açıkladı. Destek paketi uzatılıyor.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için dolmuş esnafına sağlanan desteğin süreceğini duyurdu.

sempati mobilya

DESTEK PAKETİ DEVAM EDİYOR

Mayıs ayı belediye meclis toplantısının ikinci oturumunda konuşan Subaşı, dolmuş esnafına verilen maddi katkının devam edeceğini belirtti. Toplantıda, 3. gündem maddesi olarak ele alınan konu, süresi dolan destek paketinin uzatılacağı bilgisini içeriyordu. Başkan, bu konuda meclis üyelerine detaylı bilgi verdi.

VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK ÖNEMLİ

Subaşı, vatandaşların bu destekten haberdar olmasının önemli olduğunu vurgulayarak, “Halk dolmuşu esnafına 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımız için daha önce verdiğimiz maddi katkıyı sürdüreceğiz,” dedi. Bu açıklamalarla birlikte, Bilecik Belediyesi’nin ulaşım alanındaki desteklerinin devam edeceği netleşmiş oldu.