• ceylan hafriyat
DÜNYA
Yayınlanma : 18 Eylül 2026 03:28

Beyrut'ta yolcu uçağında bomba paniği yaşandı

Beyrut'ta yolcu uçağında bomba paniği yaşandı
Beyrut'taki bir yolcu uçağında, el bagajında bomba olduğu iddiasıyla tahliye edilen yolcular, güvenlik kontrollerinin ardından tekrar uçuşa alındı.

Lübnan'ın Beyrut şehrindeki Refik Hariri Uluslararası Havalimanı'nda, Paris seferine hazırlanan bir uçakta bomba paniği meydana geldi.

Uçakta güvenlik alarmı

Bir yolcunun el bagajında patlayıcı bulunduğunu belirtmesi üzerine, güvenlik gerekçesiyle uçaktaki tüm yolcular tahliye edildi. Middle East Airlines'a ait olan uçakta yaşanan bu olay, büyük bir korkuya neden oldu.

Şaka olduğu anlaşıldı

Olayın ardından, yolcunun el bagajında bomba olduğunu söylemesinin bir şaka olduğunu belirtmesiyle güvenlik ekipleri harekete geçti. Şakayı yapan yolcu gözaltına alınırken, uçak ve bagajlar üzerinde detaylı aramalar yapıldı. Güvenlik kontrollerinin tamamlanmasının ardından uçuşun devam etmesine izin verildi.