Beyoğlu'nda iş yeri kurşunlama olayı: 4 şüpheli tutuklandı

Beyoğlu'nda 27 Temmuz'da meydana gelen bir iş yeri kurşunlama olayında, M.A., M.B.A., K.K. ve R.D. isimli 4 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Beyoğlu ilçesi Çukurcuma Mahallesi'nde 27 Temmuz günü sabah saat 09.00 sıralarında meydana gelen iş yeri kurşunlama olayıyla ilgili olarak 4 şüpheli tutuklandı.
İŞ YERİ KURŞUNLANDI
Edinilen bilgiye göre, şapkalı bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle bir iş yerini kurşun yağmuruna tutmuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek soruşturma başlattı. Olay yerinde bulunan 3 adet boş kovan, saldırganın kimliğinin belirlenmesinde önemli rol oynadı. Polis, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın yanı sıra olaya karışan 3 kişi daha tespit etti.
HAMAMDA YAKALANDILAR
Çalışmalar sonucunda kimlikleri belirlenen M.A. (15), M.B.A. (20), K.K. (19) ve R.D. (32) isimli şüpheliler, bir hamamda yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından ‘işyeri kurşunlama’ suçundan adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!
- 09:47Genç tasarımcılardan doğal taşla yaratıcı dokunuşlar




