SPOR
Yayınlanma : 12 Ağustos 2025 17:55
Beşiktaş'ta yeni dönem: Futbol Akademisi'nde yönetim değişikliği

Beşiktaş Kulübü, Futbol Akademisi'nde yönetim değişikliğine gitti. Futbol Akademi İdari Direktörlüğüne Tuncay Yanık, Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğuna ise Serdar Topraktepe atandı.
Beşiktaş Kulübü, Futbol Akademisi'nde yeni bir yapılanmaya giderek yönetimde değişikliğe gitti. Kulüpten yapılan açıklamada, Futbol Akademi İdari Direktörlüğüne, daha önce A Takım İdari Menajerliği görevini yürüten Tuncay Yanık getirildi. Beşiktaş, Yanık'a yeni görevinde başarılar diledi.
YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ
Futbol Akademi Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğuna ise Serdar Topraktepe atandı. Kulüp, Topraktepe'ye de yeni görevinde başarılar dilediğini duyurdu. Her iki atama için de kamuoyuna bilgi verildi.
YENİ DÖNEM
Beşiktaş'ın Futbol Akademisi'ndeki bu değişikliklerin, genç oyuncuların gelişimine ve akademideki çalışmalara yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi




