Beşiktaş, Lausanne'ın rakibi oldu: Hekimoğlu sakatlandı

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde St. Patrick's'i 3-2 yenerek play-off turuna yükseldi. Ancak maçta taraftar protestoları yaşandı ve genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu sakatlandı.
Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında İrlanda ekibi St. Patrick's'i 3-2 mağlup ederek play-off turuna yükseldi. Siyah-beyazlılar, bu turda İsviçre temsilcisi Lausanne ile karşılaşacak.

SIKINTILI BİR GALİBİYET
İlk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş, rövanşta da üstünlüğünü koruyarak turu geçti. Ancak maç, siyah-beyazlılar için kolay geçmedi. St. Patrick's, 3. dakikada Carty'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti. McLaughlin'in 34. dakikadaki golüyle skor 2-0 oldu. Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın 43. dakikadaki golüyle farkı bire indirdi. Tammy Abraham'ın 49. dakikadaki golüyle beraberliği yakalayan Beşiktaş, Joao Mario'nun 79. dakikadaki golüyle maçı 3-2 kazandı.
TARAFTAR PROTESTOSU
Beşiktaş, bu sezon oynadığı 4. resmi maçında da kalesini gole kapatamadı. Taraftarlar, takımlarının oyunundan memnun kalmayarak ikinci golden sonra futbolcuları yuhaladı ve protesto etti. İlk yarının son düdüğünden sonra da yuhalamalar devam etti. Taraftarlar ayrıca bir süre İsrail aleyhine tezahüratlarda bulundu. Demir Ege Tıknaz ise Beşiktaş formasıyla ilk profesyonel golünü attı. 64. dakikada oyuna giren Mustafa Erhan Hekimoğlu ise 67. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Joao Mario ise bu sezon olduğu gibi bu maçta da gol atarak takımına katkıda bulundu.
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha



