Bayram öncesi Manisa'da trafik ve güvenlik önlemleri artırılıyor

Manisa'nın Salihli ilçesinde bayram öncesi trafik ve güvenlik tedbirleri artırılacak, kamu kurumları koordineli çalışacak.Bayram öncesi Manisa'da trafik ve güvenlik önlemleri artırılıyor
Manisa'nın Salihli ilçesinde yaklaşan bayram nedeniyle alınacak trafik ve asayiş tedbirleri üzerine önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

TOPLANTIYLA TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ
Kaymakam Ali Güldoğan başkanlığında yapılan toplantıda, bayram süresince vatandaşların huzur içinde bayram geçirebilmeleri için alınacak önlemler ele alındı. Özellikle bayram döneminde artması beklenen trafik akışına karşı alınacak tedbirler ve denetimlerin artırılması konuları üzerinde duruldu.

KAMU KURUMLARI KOORDİNELİ ÇALIŞACAK
Kaymakam Güldoğan, bayram süresince kamu kurum ve kuruluşlarının koordinasyon içinde çalışacağını, vatandaşların güvenli seyahat edebilmesi için gerekli tüm önlemlerin titizlikle uygulanacağını vurguladı. Toplantının sonunda kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve planlamaların yapılmasının ardından sona erdi.
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu





