Bayram dönüşü otoyolda trafik kabusu: Düzce geçişinde kilometrelerce kuyruk!

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde bayram dönüşü trafiği kazalarla birlikte durma noktasına geldi. Kilometrelerce uzayan kuyruklar oluşurken, yetkililer sürücüleri dikkatli olmaya ve alternatif yolları değerlendirmeye çağırdı.Bayram dönüşü otoyolda trafik kabusu: Düzce geçişinde kilometrelerce kuyruk!
Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde, bayram tatili dönüşüyle birlikte trafik yoğunluğu artarak devam ediyor. Özellikle tatillerini tamamlayıp şehirlerine dönmek isteyen sürücülerin oluşturduğu araç trafiği, meydana gelen maddi hasarlı ve yaralamalı kazaların da etkisiyle zaman zaman durma noktasına ulaşıyor.

KAZALAR YOĞUNLUĞU TIRMANDIRDI
Yaşanan trafik kazalarının bulunduğu bölgelerde araç kuyrukları kilometrelerce uzamış durumda. Olay yerlerine sevk edilen ekipler, hem trafik akışını yeniden sağlamak hem de kazalara hızla müdahale etmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Bu durum, sürücülerin ilerlemesini güçleştirirken, bazı noktalarda araçların çok düşük hızlarda seyrettiği gözlemleniyor.

YETKİLİLERDEN DİKKAT ÇEKİCİ UYARILAR
Yetkililer, sürücüleri özellikle bu yoğun dönemde daha dikkatli olmaları, takip mesafesini mutlaka korumaları ve trafik kurallarına titizlikle uymaları konusunda uyarıyor. Ayrıca, olası trafik sıkışıklıklarını aşmak ve süreci daha rahat atlatmak adına alternatif güzergahların değerlendirilmesinin, genel yoğunluğun azaltılmasına katkı sağlayabileceği belirtildi.
- 19:31Bolu'da bayramlaşma programı düzenlendi
- 19:18Vatandaşın enflasyon korkusu azaldı ama gözü hala altında
- 19:08Bayram öncesi ikinci el araç alacaklara ekspertiz uyarısı
- 18:58Galatasaray'da başkanlık yarın belli oluyor: Tek aday Dursun Özbek
- 18:49Baydöner Restoranları, hisse senetlerini borsa yoluyla halka açıyor




