Başkan Taşkın: Orduzu ve Bahçebaşı'nda yeni evler sahiplerini buluyor

Başkan Taşkın, Orduzu ve Bahçebaşı'ndaki konut teslimlerinin başladığını ve yeni çarşı projesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.Başkan Taşkın: Orduzu ve Bahçebaşı'nda yeni evler sahiplerini buluyor
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu ve Bahçebaşı bölgelerinde konut teslimlerinin başladığını duyurdu. Ayrıca, yeni çarşı alanının yıl sonuna kadar büyük ölçüde tamamlanacağını belirtti.

KONUT TESLİMLERİ HIZLA DEVAM EDİYOR
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde gerçekleştirilen belediye meclisinin 2025 yılı Kasım ayı olağan toplantısında, deprem sonrası kalıcı konut teslimleri, şehir merkezi dönüşüm çalışmaları ve imar konuları ele alındı. Toplantının açılışında konuşan Taşkın, 6 Şubat depremlerinin ardından konut çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.

YENİ YAŞAM ALANLARI SUNULUYOR
Taşkın, geçtiğimiz hafta yaklaşık bin aileye anahtar teslimi yapıldığını ve bu ailelerin yeni evlerine taşınmaya başladığını vurguladı. Ayrıca, şehir genelindeki dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini ve Malatya'da toplam 103 bin bağımsız bölümde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yeni çarşı projesinin de yıl sonunda büyük ölçüde tamamlanacağını belirtti.
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı





