Başkan Taşkın: Orduzu ve Bahçebaşı'nda yeni evler sahiplerini buluyor
- 3 / 1
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Orduzu ve Bahçebaşı bölgelerinde konut teslimlerinin başladığını duyurdu. Ayrıca, yeni çarşı alanının yıl sonuna kadar büyük ölçüde tamamlanacağını belirtti.
- 3 / 2
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde gerçekleştirilen belediye meclisinin 2025 yılı Kasım ayı olağan toplantısında, deprem sonrası kalıcı konut teslimleri, şehir merkezi dönüşüm çalışmaları ve imar konuları ele alındı. Toplantının açılışında konuşan Taşkın, 6 Şubat depremlerinin ardından konut çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti.
- 3 / 3
Taşkın, geçtiğimiz hafta yaklaşık bin aileye anahtar teslimi yapıldığını ve bu ailelerin yeni evlerine taşınmaya başladığını vurguladı. Ayrıca, şehir genelindeki dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini ve Malatya'da toplam 103 bin bağımsız bölümde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yeni çarşı projesinin de yıl sonunda büyük ölçüde tamamlanacağını belirtti.
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor









