GÜNDEM
Yayınlanma : 06 Mayıs 2026 15:27

Başkan Mandalinci, mahallelerde saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor

Başkan Mandalinci, mahallelerde saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, saha gezileriyle mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde inceliyor ve vatandaşların taleplerini dinliyor.
Başkan Mandalinci, mahallelerde saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, iki gün süren saha gezileri boyunca farklı mahallelerde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmaları denetledi.

sempati mobilya

Başkan Mandalinci, mahallelerde saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor 1

FARİLYA MAHALLESİ ZİYARETİ

Bu programda, Bodrum'un çeşitli alanlarında vatandaşların taleplerini dinleme fırsatı buldu. Saha gezisi, Farilya Mahalle Muhtarlığı’ndan başladı ve burada altyapı, çevre düzenlemeleri ve esnaf talepleri gibi konular yerinde incelendi. Başkan Mandalinci, muhtarlık ziyaretinin ardından Farilya Mahallesi’nde açılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na giderek yetkililerden mevcut işleyiş hakkında bilgi aldı.

Başkan Mandalinci, mahallelerde saha gezileriyle sorunları yerinde inceliyor 2

GÖLKÖY MAHALLESİ'NDE YENİ PLANLAMA

Bodrum’un farklı noktalarında, MUSKİ tarafından yürütülen Kızılburun ve İnönü caddelerindeki çalışmalar da denetlendi. Ayrıca, Gündoğan ve Küçükbük sahil hattındaki düzenleme çalışmaları değerlendirildi. İlk günün sona ermesinin ardından, ikinci güne Gölköy Mahallesi’nde devam eden Mandalinci, burada bir planlama sürecinin başladığını duyurdu. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mandalinci, eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdi. Saha çalışmalarının önemine vurgu yaparak, "En doğru tespiti sahada yapıyoruz. Bodrum’u makamdan değil, sizleri dinleyerek sahadan yönetmeye devam edeceğiz" dedi.