Erzurumspor Futbol Kulübü, 1. ligde süper lige yükselme mücadelesini sürdürürken, Erzurum Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu'ndan dikkat çekici bir destek geldi.

TARAFTARLARA BAYRAK VE ŞAPKA DAĞITILDI
Başkan Küçükoğlu, taraftar gruplarına bayrak ve şapka dağıtarak şehirdeki coşkuyu artırdı. 'Süper Lig yolunda kenetlendik. İnşallah yolumuzun sonu şampiyonluk olur' diyen Küçükoğlu, Erzurum’un tek yürek olduğunu vurguladı. Ayrıca, Erzurumspor FK-Iğdırspor maçı öncesinde taraftarlara bilet desteğinde bulundu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENELİM
Mavi-beyazlı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Küçükoğlu, 'Takımımız şampiyonluk yolunda önemli bir üç puan aldı. Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’i; takımı yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’ı; formasını terleten futbolcu kardeşlerimi ve Teknik Direktörümüz Serkan Özbalta’yı tebrik ediyorum' ifadelerini kullandı. Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Küçükoğlu, 'Yolumuzun sonu şampiyonluk. Dadaşların ifadesiyle ‘Efsane geri dönüyor’.' dedi.







