Başkan Hallaç: Cumhuriyet destanı, milletimizin birliğinin eseridir

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 29 Ekimde Cumhuriyetin 102. yılını kutlarken, bu destanın milletin birliğinden doğduğunu ve geleceğe emin adımlarla yürüyeceklerini belirtti.
Adıyamanın Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 102. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Hallaç, mesajında Cumhuriyetin kuruluşunun temelinde yatan fedakarlıkları ve milletin kenetlenmesini vurguladı.
Milletin Destanı Olarak Cumhuriyet
Başkan Hallaç, Cumhuriyetin, vatan uğruna gözünü kırpmadan canını feda edenlerin, kadın, erkek, genç ve yaşlı demeden tek yürek olmuş bir milletin destansı mücadelesinin sonucu olduğunu belirtti. Bu büyük fedakarlıklarla ve sarsılmaz bir inançla kazanılan bu değerli emanetin, kendilerine bırakılmış en kıymetli miras olduğunu ifade etti.
Atatürk ve Şehitler Anıldı
Cumhuriyetin 102. yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutladıklarını dile getiren Hallaç, bu aziz vatanı kendilerine armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelesinin tüm kahramanlarını, aziz şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andığını söyledi. Hallaç, Cumhuriyetin ışığında, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye hedefiyle geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
- 11:48Karşıyaka fırtınası esiyor: 4 maçta 3 kez rakip fileler 5 kez havalandı!
- 11:39Karşıyakalı Michal Sokolowski, haftanın 5’ine seçildi
- 11:29Tapusu olan paraya para diyor: İşte yatırımın yeni rotası ve en çok kazandıran 15 şehir!
- 11:18Ordu Bölge Bandosu, Adıyaman’da coşkulu bir konser verdi
- 11:08İç Mimar Yeşim Kozanlı'dan 'Zamanın İzi': Doğal taşın yaşayan dokusu





