Gölbaşında coşku dolu Cumhuriyet kutlaması: Meşalelerle yürüyüş yapıldı!

Gölbaşında Cumhuriyetin 102nci yılı, meşaleli yürüyüş ve etkinliklerle coşku içinde kutlandı. Belediye Başkanı, Cumhuriyetin korunmasının önemine vurgu yaptı.Gölbaşında coşku dolu Cumhuriyet kutlaması: Meşalelerle yürüyüş yapıldı!
Gölbaşı’nda Cumhuriyet’in 102’nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle taçlandırıldı.

MEŞALELERLE YÜRÜYÜŞ
Etkinliklere Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, İlçe Jandarma Komutanı Soner Ergün, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Ağır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz ve birçok protokol üyesi katıldı. Kutlamalar, Gölbaşı Kaymakamlığı önünden başlayan meşaleli yürüyüşle başladı ve Atatürk Sahil Parkı’nda sona erdi. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen Gölbaşılılara mehteran ekibi ve seymenler eşlik etti.

CUMHURİYETİ KORUMAK HERKESİN GÖREVİ
Atatürk Sahil Parkı’nda yakılan sinsin ateşi ve söylenen marşlarla devam eden kutlamalarda Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet’in anlamı ve önemine vurgu yaptı. Başkan Odabaşı, “Cumhuriyet, hepimizin görevidir. Bu miras, korumamız ve gelecek kuşaklara aktarmamız gereken bir sorumluluktur” dedi. Ayrıca, Gölbaşı’nda Musa Göçmen Senfoni Orkestrası konseri de düzenlenerek, kutlamalara müzikle renk katıldı.
- 23:51Düzce'de Narkotik Operasyon: 78 Kişiye İşlem, 7 Tutuklama!
- 23:42Aydın'da çocuklar, hayallerini tuvale yansıtacak resim yarışması başlıyor
- 23:33Ordu'da şok operasyon: Aranan 40 şüpheli yakalandı, 19'u tutuklandı!
- 23:25Esenyurt'ta kargo içinde gizli uyuşturucu operasyonu: 28 kilo ele geçirildi
- 23:15Burak Yılmaz PFDK'ya sevk edildi: Gaziantep FK teknik sorumlusu için ağır suçlamalar




