ÇEVRE
Yayınlanma : 22 Mayıs 2026 17:27

Başkan Dumandağ: Şehrimizin kalkınması için her projede aktif rol alacağız

Başkan Dumandağ: Şehrimizin kalkınması için her projede aktif rol alacağız
Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, şehrin kalkınmasına katkı sağlayacak projelerde aktif rol alacaklarını ve çalışmaların süreceğini duyurdu.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, şehrin üretim, istihdam ve ihracat alanında daha güçlü bir konuma ulaşması için kararlılıkla çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

sempati mobilya

Başkan Dumandağ: Şehrimizin kalkınması için her projede aktif rol alacağız 1

PROJELERDE AKTİF ROL

Dumandağ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 82. Genel Kurul Programı’na katılarak iş dünyasının önemli meselelerine dair görüş alışverişinde bulundu. Elazığ Ticaret Borsası heyeti, iki gün süren etkinlikte, ülke ekonomisi ve sektörlerin mevcut durumu hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

YEREL DEĞERLERİN ÖNEMİ

Başkan Dumandağ, toplantılar sırasında yerel değerlerin korunması ve markalaşmasına dikkat çekerek, Elazığ’ın tarım ve hayvancılık potansiyelini her platformda anlatmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmede Elazığ’ın ekonomik gelişimine katkıda bulunacak projeler üzerinde durduklarını ifade etti.