Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesine bağlı Kızılcaköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

KIZILCAKÖY'E HİZMET SÖZÜ
AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şahika Edremit'in de eşlik ettiği ziyarette Başkan Çerçioğlu, mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. "Aydın'ı birlikte büyütüyor, birlikte güzelleştiriyoruz" diyen Çerçioğlu, hizmet vurgusu yaptı.

VATANDAŞLAR DİNLENDİ
Yoğun bir katılımla gerçekleşen mahalle ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın her bir karış toprağında emeklerinin olduğunu belirterek, "Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur derler ya, biz de bugün o inançla mahalle mahalle, sokak sokak geziyor, gece gündüz demeden vatandaşlarımızı dinliyoruz. Efeler’e bağlı Kızılcaköy’de ne isteniyorsa, biz onu yapacağız. Halı saha, düğün salonu, spor alanı. İstek belli, biz hazırız. Çünkü biz Aydın’ı birlikte büyütüyor, birlikte güzelleştiriyoruz. Her bir karış toprağına sevgimizi, emeğimizi, umudumuzu ekiyoruz" ifadelerini kullandı.









