AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Çadır, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, bu mübarek ayın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmesi temennisinde bulundu.
Maneviyat ve Ramazan'ın Faziletleri
Çadır, Ramazan ayının sadece uhrevi bir ibadet dönemi olmadığını, aynı zamanda rahmet, mağfiret ve arınma iklimi olduğunu vurguladı. İlahi rahmetle birlikte bereketin de sağanak gibi yağdığı bu mübarek ayın, İslam dünyası için daha nice hayırlara vesile olmasını dilediğini belirtti. Oruç ibadetinin manevi anlamına dikkat çeken Çadır, Ramazan'ın müminler için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Depremzedeler ve İhtiyaç Sahipleriyle İftar Sofraları
Ramazan ayı boyunca AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından çeşitli programlar düzenleneceğini aktaran Çadır, 6 Şubat depremlerinin ardından kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşlarla 'Yeni Evim, İlk İftarım' programı kapsamında iftar sofralarında buluşacaklarını duyurdu. Ayrıca 'Gönül Sofraları' programı çerçevesinde şehit yakınları, gaziler, engelliler, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarla da iftar buluşmaları gerçekleştirileceğini belirtti. Geleneksel Ahde Vefa programı kapsamında geçmiş dönemlerde partiye emek veren teşkilat mensuplarıyla da bir araya gelineceğini sözlerine ekledi.
Adıyaman'da Manevi İklim Vurgusu
Başkan Çadır, Ramazan ayını Adıyaman'da manevi iklimine uygun şekilde idrak etmeyi hedeflediklerini söyledi. Mesajının sonunda, başta Adıyamanlılar olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak, bu mübarek ayın barış, huzur ve berekete vesile olmasını temenni etti.








