ASAYİŞ
Yayınlanma : 19 Şubat 2026 14:51
İncirliova-Tire karayolunda toprak kayması nedeniyle trafik tek şeride düştü

İncirliova-Tire karayolunda yaşanan toprak kayması nedeniyle trafik tek şeride düştü ve onarım çalışmaları başladı.
Aydın'da etkili olan sağanak yağışlar, İncirliova-Tire karayolunda toprak kaymasına yol açtı. Bu durum, ulaşımı olumsuz etkileyerek trafiğin tek şeritten akmasına neden oldu.

TOPRAK KAYMASI OLAYI
İncirliova ilçesine bağlı Şirindere Mahallesi yakınlarında meydana gelen toprak kayması sonucu yolun bir bölümü çökmüş durumda. Olayın ardından karayolu ekipleri, muhtemel kazaların önüne geçmek için bölgede güvenlik önlemleri almış ve uyarı işaretlemeleri yapmıştır.

ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Günün aydınlanmasıyla birlikte, ekipler hasar gören alanda onarım ve güçlendirme çalışmalarına başladı. Bu süreçte Arpadere, Köprüova ve Palamut Mahalleleri ile İzmir’in Tire ilçesine ulaşım, geçici olarak tek şerit üzerinden kontrollü bir şekilde sağlanıyor.
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da




