Başkan Akın, Havranlı hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Havran'daki iftar programında hemşehrileriyle bir araya geldi ve dayanışma vurgusu yaptı.Başkan Akın, Havranlı hemşehrileriyle iftar sofrasında buluştu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan ayı boyunca 20 ilçeyi gezerek iftar programları düzenliyor. Bu kapsamda Havran’da hemşehrileriyle bir araya geldi.

DAYANIŞMA VE BİRLİK VURGUSU
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile birlikte çalıştıklarını belirten Akın, siyasi parti ayrımı gözetmeden mücadele ettiklerini ifade etti. Havran’ın tarihi ve doğal güzelliklerini öne çıkaran Akın, ilçenin Kuvayımilliye mücadelesindeki önemine de dikkat çekti.

İFTAR SOFRASINDA HUZUR VE PAYLAŞIM
Akın, iftar sofrasında hemşehrileriyle tek tek selamlaşarak çocuklarla ilgilendi. Balıkesir’in 20 ilçesinde iftar ve sahur programları düzenlediklerini söyleyen Akın, hiçbir ailenin iftarsız kalmaması için çalıştıklarını vurguladı. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı da dayanışmanın önemine değinerek, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini dile getirdi.
- 22:40Okyanus akıntıları kayboldu: 40 yıl sonra bir ilk yaşandı
- 22:32Kaptansız dev gemi rotasını kendi çiziyor: Denizcilikte çığır açan teknolojiyle tanışın
- 22:24Trump'tan Merz'e sert eleştiri: İran'ın nükleer silah sahibi olmasına karşıyım
- 22:16Milyoner iş insanı ortadan kayboldu: Bulana tam 11 milyon TL!
- 22:08200 yıllık arayışın ardından dolomit kristali laboratuvar ortamında başarıyla üretildi




