SPOR
Yayınlanma : 04 Ekim 2025 22:45
Bartın'da Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları derbi öncesi coştu

Bartın'da Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları, Trendyol Süper Lig'deki derbi maçı öncesinde meydanlarda toplanarak coşkulu gösteriler yaptı. Polis, güvenlik önlemlerini artırdı.
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde Bartın'da her iki takımın taraftarları büyük bir heyecan yaşadı.

CUMHURİYET MEYDANI VE ARAP CAMİ ÖNÜNDE TOPLANDILAR
Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar ile Arap Cami önündeki parkta toplanan Beşiktaşlı taraftarlar, polis ekiplerinin gözetiminde hareket etti. Taraftarlar, meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde maçı izleyecekleri mekanlara doğru yürüyüş gerçekleştirdi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÜST DÜZEYDEYDİ
Olası olumsuz durumların önüne geçmek amacıyla polis ekipleri, maçın izleneceği kafelerin çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
- 15:05Şehitkamil’de gıda denetimleri sıkılaştı: Sağlıklı ve hijyenik gıda için alarma geçildi!
- 14:56ForumOne AVM'lerinde 23 Nisan coşkusu başlıyor
- 14:47Bandırma'da tüfek patladı, genç adam ölümle burun buruna geldi!
- 14:37Afyonkarahisar'da kurtarma ekibinin akreditasyon süreci hız kesmeden devam ediyor
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!




