Bolu'da bir vatandaşın balkonundan çıkardığı soba borusu nedeniyle sokağa yayılan yoğun siyah duman, ekipleri harekete geçirdi.

GECE SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ
Olay, Akpınar Mahallesi Çarıkçıoğlu Sokak'ta gece saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş evinde soba yaktı. Ancak soba borusunu bacaya bağlamayıp, duman tahliyesini evin balkon duvarından dışarıya yönlendirdi. Bu durum, sokağın sakinlerini paniğe sevk etti.

DUMAN GÖREN VATANDAŞLAR İHBARDA BULUNDU
Balkondan çıkan dumanları gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaptıkları incelemelerde dumanın soba borusundan kaynaklandığını tespit etti. İtfaiye ekipleri, evin içinde gerekli kontrolleri yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldılar. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.







