GÜNDEM
Yayınlanma : 22 Eylül 2025 09:33
Balıkesir Sındırgı'da 5.0 büyüklüğünde deprem

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir hasar tespit edilmezken, daha önce bölgede yaşanan 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından afet konutlarının inşası devam ediyor.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gece saatlerinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, güvenlik kameralarına yansıdı.
DEPREMİN MERKEZİ SİNANDEDE
Sinandede merkezli olarak gerçekleşen depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Yetkililerin açıklamasına göre depremde herhangi bir hasar tespit edilmedi.
ÖNCEDEN YAŞANAN DEPREM
Sındırgı'da daha önce, 10 Ağustos'ta 6.1 büyüklüğünde bir deprem olmuş ve 729 binada 1036 hasarlı bağımsız bölüm tespit edilmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen hafta 531 afet konutunun temelini atmıştı.
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi
- 10:09Bodrum'dan Altınordu'ya bir yetenek daha
- 10:07Eski başpehlivan İbrahim Gümüş'ün vefatı spor camiasında büyük üzüntü yarattı
- 09:57Söğütspor'dan dev derbi zaferi: Lideri deplasmanda devirdiler!





