ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Mayıs 2026 16:29

Bahçelievler'de dehşet: Boşanma aşamasındaki eşini 10 yerinden bıçakladı, sonra teslim oldu

Bahçelievler'de dehşet: Boşanma aşamasındaki eşini 10 yerinden bıçakladı, sonra teslim oldu
Bahçelievler'de Uygar Y., boşanma aşamasındaki eşini 10 bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra polise teslim oldu. Yaralı kadının hayati tehlikesi bulunmuyor.

Bahçelievler'de yaşanan olay, aile içi şiddetin en çarpıcı örneklerinden birini gözler önüne serdi. Uygar Y. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Filiz K.Y.'yi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma esnasında tam 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

sempati mobilya

Bahçelievler\

SİTEDE DEHŞET ANLARI

Merkez Mahallesi'ndeki bir sitede akşam saatlerinde vuku bulan olayda, 48 yaşındaki Uygar Y. ile 43 yaşındaki eşi Filiz K.Y. arasında başlayan tartışma, kısa sürede korkunç bir boyuta ulaştı. Uygar Y., eşine vücudunun çeşitli bölgelerine 10 bıçak darbesi indirerek ağır yaraladıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

KAÇTI AMA PEK UZAKLAŞAMADI

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Filiz K.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bu sırada, olayın ardından kaçan şüpheli Uygar Y. ise bir süre sonra Güngören Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Yapılan kimlik sorgusunda, Uygar Y.'nin geçmişte de 'kasten yaralama' suçundan iki kaydının bulunduğu tespit edildi.