İstanbul'da düzenlenen Ahmet Melek Komple Atlet Kupası'nda Aydınlı sporcular Tuana Akgün ve Ayşenur Çelik, kendi kategorilerinde Türkiye birinciliğini elde etti.

GENÇ YILDIZ TUANA AKGÜN'DEN REKOR PERFORMANS
Pentatlon branşında U20 kategorisinde yarışan Tuana Akgün, 2 bin 761 puan toplayarak Türkiye şampiyonu oldu ve gelecek vaat eden bir performans sergiledi.

AYŞENUR ÇELİK BÜYÜKLER KATEGORİSİNDE ZAFERE ULAŞTI
Aynı kupada büyükler kategorisinde pentatlon yarışan Ayşenur Çelik de Türkiye birinciliğini kazanarak önemli bir başarıya imza attı ve Aydın'ın gururu oldu.

AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TEBRİK MESAJI
Turnuvadaki başarılı performansları nedeniyle sporcuları kutlayan Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 'İl müdürlüğümüz olarak sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz' açıklamasını yaptı.







