• satrroıad dörüm
SPOR
Yayınlanma : 08 Temmuz 2026 16:21

Aydınlı atlet Abdulsamed Şirin, Türkiye ikincisi olarak gururlandırdı

Aydınlı atlet Abdulsamed Şirin, Türkiye ikincisi olarak gururlandırdı
Aydınlı genç atlet Abdulsamed Şirin, İzmir'de düzenlenen Orhan Altan Komple Atlet Çoklu Branşlar Finali'nde U16 kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.

İzmir'de gerçekleştirilen Orhan Altan Komple Atlet Çoklu Branşlar Finali, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli sporculara ev sahipliği yaptı.

sempati mobilya

Aydınlı atlet Abdulsamed Şirin, Türkiye ikincisi olarak gururlandırdı 1

ŞAMPİYONADA BAŞARIYLA YER ALDI

Bu prestijli organizasyonda Aydın'ı temsil eden Abdulsamed Şirin, U16 kategorisinde gösterdiği üstün performansla Türkiye ikinciliğini kazandı. Bu başarı, sadece Şirin için değil, Aydın için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Genç atlet, elde ettiği derece ile atletizm camiasında dikkatleri üzerine çekti.

Aydın'ı başarılı bir şekilde temsil eden Abdulsamed Şirin'in, gelecekteki organizasyonlarda da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor. Sporun genç yetenekleri arasında yer alan Şirin, bu başarısıyla hem kendi potansiyelini gösterdi hem de Aydın'ın spor alanındaki gelişimine katkıda bulundu.