Aydın’da tercih tırı gençlere yol gösteriyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Tercih Tırı’, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ardından Atatürk Kent Meydanı'nda üniversite tercihlerinde gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.Aydın’da tercih tırı gençlere yol gösteriyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençlerin yanında yerini aldı. Kent Meydanı'nda kurulan ‘Tercih Tırı’, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından hizmet vermeye başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin üniversite tercihlerinde destek almak için tercih tırına ilgisi büyük oldu.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ
Büyükşehir Belediyesi'nin uzman rehber eğitmenleri, öğrencilere üniversite, bölüm ve şehir tercihlerinde yol gösteriyor. Aldıkları puanlara göre en doğru tercih listesini oluşturma imkanı bulan gençler, tercih tırını önemli bir yol gösterici olarak görüyor. 11 Ağustos'a kadar her gün 17.00-22.00 saatleri arasında açık olacak tırda, danışmanlık hizmeti tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NDAN GENÇLERE DESTEK MESAJI
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gençleri tercih tırına davet ederek, 'Gençlerimizin hayatlarına yön verecek üniversite tercih sürecinde de yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin hayallerine dokunan projeler üretmeye, hayatlarının her adımında yanlarında olmaya devam edeceğiz' dedi.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu




